Krokante tilapia met peultjes
Aan de slag
2 el olie in ruime koekenpan verhitten. Hierin aardappelschijfjes in ca. 15 min. bruinbakken, geregeld omscheppen. Peterselie zeer fijn snijden. Helft van peterselie met bloem, zout en peper mengen. Tilapiafilet in 4 stukken snijden. Bosuitjes in ringetjes snijden. 4 el olie in koekenpan verhitten. Vis door bloem wentelen en in pan om en om bruin en gaar bakken, ca. 4 min. aan elke kant. Ondertussen peultjes in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten en terug in pan doen. Rest peterselie, 2 el olijfolie en peper naar smaak toevoegen. Bosuitjes aan aardappelen toevoegen en 1 min. meebakken. Vis, aardappelen en peultjes over 4 borden verdelen. Tartaresaus bij vis scheppen.
Krokante tilapia met peultjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013794_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
723 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
2 el olie in ruime koekenpan verhitten. Hierin aardappelschijfjes in ca. 15 min. bruinbakken, geregeld omscheppen. Peterselie zeer fijn snijden. Helft van peterselie met bloem, zout en peper mengen. Tilapiafilet in 4 stukken snijden. Bosuitjes in ringetjes snijden. 4 el olie in koekenpan verhitten. Vis door bloem wentelen en in pan om en om bruin en gaar bakken, ca. 4 min. aan elke kant. Ondertussen peultjes in ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Afgieten en terug in pan doen. Rest peterselie, 2 el olijfolie en peper naar smaak toevoegen. Bosuitjes aan aardappelen toevoegen en 1 min. meebakken. Vis, aardappelen en peultjes over 4 borden verdelen. Tartaresaus bij vis scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)8 eetlepels olijfolie
1 duopak aardappelschijfjes
1 zakje verse peterselie
4 eetlepels bloem
300 g tilapiafilet
2 zakjes bosuitjes
1 pakje peultjes
8 eetlepels tartaresaus