Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees los van de pit en snijd in stukjes.
Verhit de olie in een wok roerbak de gyrosreepjes 3 min. Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de mango toe en bak nog 1 min. Roer de salsasaus erdoor.
Verwarm ondertussen de tacoschelpen volgens aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco’s op 4 borden en vul met sla. Verdeel het vlees-groentemengsel en de rest van de salsasaus over de sla in de tacoschelpen. Serveer de rest van de groenten erbij.
Taco's met gyros, mango en salsa
Taco’s tropicana met salsa en zoete mango.
Taco's met gyros, mango en salsa
Instructievideo - 02:05 min.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Gerelateerde recepten
Taco's met gyros, mango en salsa
Taco’s tropicana met salsa en zoete mango.

hoofdgerecht
4 personen
450 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees los van de pit en snijd in stukjes.
Verhit de olie in een wok roerbak de gyrosreepjes 3 min. Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de mango toe en bak nog 1 min. Roer de salsasaus erdoor.
Verwarm ondertussen de tacoschelpen volgens aanwijzingen op de verpakking. Leg de taco’s op 4 borden en vul met sla. Verdeel het vlees-groentemengsel en de rest van de salsasaus over de sla in de tacoschelpen. Serveer de rest van de groenten erbij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 verse mango
2 el zonnebloemolie
300 g gyrosreepjes
400 g verse Mexicaanse roerbakgroente
10 el salsa hot
12 tacoschelpen
200 g eikenbladslamelange