Spaghettini koken volgens aanwijzingen op verpakking. Salami in reepjes snijden. Gegrilde paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. In wok olie zachtjes verwarmen en salami ca. 1 min. meebakken. Spinazie in delen toevoegen, wokken tot het slinkt en vocht goed laten verdampen. Tweederde van paprika toevoegen en meewarmen. Geheel met zout en peper pittig op smaak brengen. Spaghettini over 4 borden verdelen. Spinaziemengsel erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.
Gerelateerde recepten
Spaghettini met spinazie en salami

hoofdgerecht
4 personen
675 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spaghettini koken volgens aanwijzingen op verpakking. Salami in reepjes snijden. Gegrilde paprika's laten uitlekken en in reepjes snijden. In wok olie zachtjes verwarmen en salami ca. 1 min. meebakken. Spinazie in delen toevoegen, wokken tot het slinkt en vocht goed laten verdampen. Tweederde van paprika toevoegen en meewarmen. Geheel met zout en peper pittig op smaak brengen. Spaghettini over 4 borden verdelen. Spinaziemengsel erop scheppen. Met achtergehouden paprika garneren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g spaghettini
1 goudsalami
1 pot gegrilde paprika's
2 eetlepels olijfolie
2 zakken spinazie