Beefburgers met frites en coleslaw
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C en frites volgens aanwijzingen op verpakking bakken. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan margarine verhitten en beefburgers in 12-15 min. aan beide kanten bruinbakken, regelmatig keren. Laatste 3 min. ui meebakken. Coleslaw en peen door elkaar scheppen. Beefburgers op 4 borden leggen en uiringen erop scheppen. Met frites, coleslaw en ketchup serveren.
Beefburgers met frites en coleslaw
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013869_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C en frites volgens aanwijzingen op verpakking bakken. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan margarine verhitten en beefburgers in 12-15 min. aan beide kanten bruinbakken, regelmatig keren. Laatste 3 min. ui meebakken. Coleslaw en peen door elkaar scheppen. Beefburgers op 4 borden leggen en uiringen erop scheppen. Met frites, coleslaw en ketchup serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)600 g ovenfrites
2 uien
2 eetlepels margarine
4 beefburgers
1 bakje Amerikaanse
1 zak peen julienne
0 ketchup