Potje Hollandse ballen
Aan de slag
In braadpan margarine verhitten. Krieltjes en wortelbolletjes 3 min. bakken. Bij mengsel 150 ml water schenken en geheel 6 min. koken. Schotel afgieten, zuivelspread erdoor roeren en goed laten smelten. Gehaktballetjes verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Groente-aardappelmengsel over 4 borden verdelen, gehaktballetjes ernaast scheppen en bieslook erboven fijnknippen.
Potje Hollandse ballen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013881_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In braadpan margarine verhitten. Krieltjes en wortelbolletjes 3 min. bakken. Bij mengsel 150 ml water schenken en geheel 6 min. koken. Schotel afgieten, zuivelspread erdoor roeren en goed laten smelten. Gehaktballetjes verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Groente-aardappelmengsel over 4 borden verdelen, gehaktballetjes ernaast scheppen en bieslook erboven fijnknippen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)3 eetlepels margarine
2 zakken krieltjes
2 zakken Parijse worteltjes
125 g zuivelspread
2 schaaltjes Hollandse
½ zakje verse bieslook