Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Roer de balsamicoazijn door de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de tomaten en de bosui door elkaar met de balsamicodressing. Verdeel de makreelfilet over 4 borden en schep de tomatensalsa erbij.
Gerelateerde recepten
Makreel met tomatensalsa

4 personen
430 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Roer de balsamicoazijn door de olie en breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Schep de tomaten en de bosui door elkaar met de balsamicodressing. Verdeel de makreelfilet over 4 borden en schep de tomatensalsa erbij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 romatomaten
1 eetlepel balsamicoazijn
3 eetlepels olijfolie extra vierge
1 zakje bosuitjes
2 pakjes gerookte makreelfilet