Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
Aan de slag
Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen knoflook pellen en fijnsnijden. Paprika in reepjes snijden. Kaas met dunschiller in reepjes snijden. Olie verhitten in hapjespan en hierin knoflook ca. 1 min. bakken. Gehakt toevoegen en in ca. 5 min. rulbakken. Tomaat, paprika, verkruimeld bouillonblokje en uit elk vakje van de kruidenstrooier 1/4 tl kruiden toevoegen. Saus ca. 10 min. zachtjes laten stoven. Zout en peper naar smaak toevoegen. Sla aanmaken met dressing en bestrooien met pijnboompitjes uit verpakking. Pasta en saus op 4 borden scheppen en bestrooien met reepjes kaas. Salade erbij serveren.
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013968_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen knoflook pellen en fijnsnijden. Paprika in reepjes snijden. Kaas met dunschiller in reepjes snijden. Olie verhitten in hapjespan en hierin knoflook ca. 1 min. bakken. Gehakt toevoegen en in ca. 5 min. rulbakken. Tomaat, paprika, verkruimeld bouillonblokje en uit elk vakje van de kruidenstrooier 1/4 tl kruiden toevoegen. Saus ca. 10 min. zachtjes laten stoven. Zout en peper naar smaak toevoegen. Sla aanmaken met dressing en bestrooien met pijnboompitjes uit verpakking. Pasta en saus op 4 borden scheppen en bestrooien met reepjes kaas. Salade erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g Italiaanse
2 tenen knoflook
1 pot hele geroosterde paprika's
50 g Grana Padano kaas
2 eetlepels olijfolie
300 g rundergehakt
2 blikjes tomatenblokjes
1 vleesbouillontablet
0 pizzakruiden
1 schaal sla compleet Toscane
Dit heb je nodig
hapjespan