Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20x20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.
Meng de jam met de mascarpone en strijk een flinke laag tussen en op de cake. Bestrooi de taartjes met fruit, chocoladedecoratie en poedersuiker.
Gerelateerde recepten
Fruittaartjes

nagerecht
16 porties
135 kcal
1 uur 25 min. bereiden
Aan de slag
Cakemix mengen met boter, eieren en melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake goudbruin in een vierkante ovenschaal of een bakblik van 20x20 cm. Snijd de cake in 16 vierkanten en snijd ze overdwars door.
Meng de jam met de mascarpone en strijk een flinke laag tussen en op de cake. Bestrooi de taartjes met fruit, chocoladedecoratie en poedersuiker.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
1 pak cakemix
200 g boter
3 eieren
50 ml melk
2 el jam
2 el mascarpone
0 zomerfruit
0 chocoladedecoratie
0 poedersuiker