Leg een vel bakpapier op een snijplank. Smelt de chocolade in de magnetron: verhit de blokjes steeds 30 seconden en roer het door. Herhaal dit tot de chocolade is gesmolten en schep er dan meteen het rode fruit met de muesli door. Schep met 2 lepels ca. 20 rotsjes van het chocolademengsel op het bakpapier. Laat de cranberry-chocoladerotsjes in de koelkast in 1 uur hard worden. Bewaar ze in een afgesloten trommel op een koele plek, buiten de koelkast (ongeveer een week houdbaar).
- algemeenVoor een speels kleureffect kunt u variëren met andere soorten chocolade, zoals witte chocolade (bijv. met crispy rice), melkchocolade (bijv. met karamel) of extra pure chocolade.
Gerelateerde recepten
Roodfruit-chocoladerotsjes

nagerecht
20 porties
80 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Leg een vel bakpapier op een snijplank. Smelt de chocolade in de magnetron: verhit de blokjes steeds 30 seconden en roer het door. Herhaal dit tot de chocolade is gesmolten en schep er dan meteen het rode fruit met de muesli door. Schep met 2 lepels ca. 20 rotsjes van het chocolademengsel op het bakpapier. Laat de cranberry-chocoladerotsjes in de koelkast in 1 uur hard worden. Bewaar ze in een afgesloten trommel op een koele plek, buiten de koelkast (ongeveer een week houdbaar).
algemeen:Voor een speels kleureffect kunt u variëren met andere soorten chocolade, zoals witte chocolade (bijv. met crispy rice), melkchocolade (bijv. met karamel) of extra pure chocolade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 20 porties)
200 g pure chocolade
100 g gedroogd roodfruit
50 g krokante muesli
Dit heb je nodig
bakpapier