Koffie met witte chocoladeroom
Aan de slag
Klop de slagroom stijf. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf krullen van de chocolade. Roer de cognac door de espressokoffie. Schenk dit in 4 hittebestendige hoge glazen en schep hierop eerst de chocoladekrullen en dan de slagroom. Serveer er roodfruit-chocoladerotsjes bij (recept elders op site).
Koffie met witte chocoladeroom
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005479_612x450_JPG.jpg)
null personen
0 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom stijf. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf krullen van de chocolade. Roer de cognac door de espressokoffie. Schenk dit in 4 hittebestendige hoge glazen en schep hierop eerst de chocoladekrullen en dan de slagroom. Serveer er roodfruit-chocoladerotsjes bij (recept elders op site).
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)125 ml slagroom
75 g witte chocolade
4 eetlepels cognac
400 ml espressokoffie
Dit heb je nodig
hoge hittebestendige glazen