Bestrooi het vlees met peper en zout. Kook de spruitjes in water met zout in 5 min. gaar. Giet af. Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan en bak het vlees in 4 min. knapperig. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Verhit 25 g boter en bak de krieltjes 10 min. op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de spruitjes toe en laat al omscheppend 8 min. bakken. Voeg het vlees en de dressing toe, schep om en warm door. Haal de pan van het vuur. Schep de sla erdoor en serveer.
Lauwwarme salade met kalfsschnitzelreepjes

hoofdgerecht
4 personen
400 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi het vlees met peper en zout. Kook de spruitjes in water met zout in 5 min. gaar. Giet af. Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan en bak het vlees in 4 min. knapperig. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
Verhit 25 g boter en bak de krieltjes 10 min. op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de spruitjes toe en laat al omscheppend 8 min. bakken. Voeg het vlees en de dressing toe, schep om en warm door. Haal de pan van het vuur. Schep de sla erdoor en serveer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g wienerschnitzel
2 zakken spruitjes
50 g boter
2 zakken kleine krieltjes
5 el sinaasappel-
1 zak eikenbladslamelange