Bonenschotel met kip
Aan de slag
Snijd de stengels bleekselderij in plakjes. Snijd de uien in halve ringen.
Verhit de boter in een hapjespan. Bak de bleekselderij en de ui 5 min. Voeg de bonen en de kipreepjes toe en warm ze mee.
Verwarm ondertussen de crème fraîche in een steelpan, voeg de mosterd toe meng tot een saus.
Roer de saus door de bonenschotel. Verdeel over de borden en verkruimel per bord 1 plak kaas.
Bonenschotel met kip
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014052_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de stengels bleekselderij in plakjes. Snijd de uien in halve ringen.
Verhit de boter in een hapjespan. Bak de bleekselderij en de ui 5 min. Voeg de bonen en de kipreepjes toe en warm ze mee.
Verwarm ondertussen de crème fraîche in een steelpan, voeg de mosterd toe meng tot een saus.
Roer de saus door de bonenschotel. Verdeel over de borden en verkruimel per bord 1 plak kaas.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)600 g bleekselderij
2 rode uien
25 g ongezouten roomboter
400 g limabonen in blik
200 g groene kidneybonen in blik
150 g gerookte kipfiletreepjes
200 g kidneybonen in blik
125 g crème fraîche
2 el grove mosterd
4 plakken oude kaas