Chinese wokvis met groenten en mie
Aan de slag
Tilapia in repen snijden. Bosui in dunne ringen snijden. Wokolie in wok verhitten. Knoflook hierboven uitpersen en 1 min. bakken. Tilapia toevoegen en ca. 1 min. meebakken. Roerbakmix en prei toevoegen en ca. 3 min.meebakken. Woksaus toevoegen en gerecht goed doorwarmen. Intussen mie koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bosui door uitgelekte mie scheppen. Mie over 4 borden verdelen. Vis-groentemengsel ernaast scheppen.
Chinese wokvis met groenten en mie
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_014069_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tilapia in repen snijden. Bosui in dunne ringen snijden. Wokolie in wok verhitten. Knoflook hierboven uitpersen en 1 min. bakken. Tilapia toevoegen en ca. 1 min. meebakken. Roerbakmix en prei toevoegen en ca. 3 min.meebakken. Woksaus toevoegen en gerecht goed doorwarmen. Intussen mie koken volgens aanwijzingen op verpakking. Bosui door uitgelekte mie scheppen. Mie over 4 borden verdelen. Vis-groentemengsel ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ zak tilapiafilet
1 zak bosuitjes
2 el wokolie
2 tenen knoflook
1 zak Chinese roerbakmix
1 zak gesneden prei
6 el woksaus
1 zak Chinese
Dit heb je nodig
wok