Schnitzel met witte bonen in tomatensaus

320 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de schnitzels, bestrooi ze met peper en zout en wentel ze door de bloem, het ei en ten slotte door het paneermeel. Roer de mosterd om met de mayonaise en 1 tl water, breng op smaak met peper en zout. Roer de mosterddressing door de ijsbergsla. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de schnitzels in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Verwarm ondertussen op laag vuur de witte bonen in tomatensaus. Snijd de schnitzels in repen en serveer ze met de witte bonen in tomatensaus en de salade.

  • algemeenExtra krokante schnitzels maak je met verkruimelde cornflakes in plaats van met paneermeel.

Schnitzel met witte bonen in tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig