Halveer de schnitzels, bestrooi ze met peper en zout en wentel ze door de bloem, het ei en ten slotte door het paneermeel. Roer de mosterd om met de mayonaise en 1 tl water, breng op smaak met peper en zout. Roer de mosterddressing door de ijsbergsla. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de schnitzels in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Verwarm ondertussen op laag vuur de witte bonen in tomatensaus. Snijd de schnitzels in repen en serveer ze met de witte bonen in tomatensaus en de salade.
- algemeenExtra krokante schnitzels maak je met verkruimelde cornflakes in plaats van met paneermeel.
Gerelateerde recepten
Schnitzel met witte bonen in tomatensaus

hoofdgerecht
4 personen
320 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de schnitzels, bestrooi ze met peper en zout en wentel ze door de bloem, het ei en ten slotte door het paneermeel. Roer de mosterd om met de mayonaise en 1 tl water, breng op smaak met peper en zout. Roer de mosterddressing door de ijsbergsla. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de schnitzels in 8-10 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Verwarm ondertussen op laag vuur de witte bonen in tomatensaus. Snijd de schnitzels in repen en serveer ze met de witte bonen in tomatensaus en de salade.
algemeen:Extra krokante schnitzels maak je met verkruimelde cornflakes in plaats van met paneermeel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak varkensschnitzels
1 el bloem
1 ei
2 el paneermeel
1 el mosterd
1 el mayonaise
1 krop ijsbergsla
1 el boter
2 potten witte bonen in tomatensaus