Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter

Voor pasta geldt vaak: less is more. Een goede botersaus is eigenlijk al genoeg.

735 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalotten fijn. Smelt de kruidenboter in een koekenpan. Fruit de sjalotten zonder ze te kleuren. Schep de tuinerwten erdoor. Laat de erwten op laag vuur net ontdooien en kort warm worden, zodat ze hun knapperige beet behouden. Schep de tortelloni met een schuimspaan uit de pan en verdeel over (diepe) borden. Verdeel de tuinerwten met de boter erover. Garneer met de rucola en de geraspte kaas.

  • algemeenAlbert Heijn heeft een ruim assortiment verse gevulde pasta. Kies voor een supersnel gerecht ook eens een van de andere smaken.

Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter

Voor pasta geldt vaak: less is more. Een goede botersaus is eigenlijk al genoeg.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig