Lauwwarme spinaziesalade met mosterddressing
Aan de slag
Pers de sinaasappel uit. Kook het sap in een wok tot de helft in. Klop er de mosterd en olie door en breng op smaak met peper en zout.
Schep er de spinazie door en verwarm alles 1 min. Doe de iets geslonken spinazie met de dressing over in een schaal.
Rooster de amandelen in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat iets afkoelen en hak grof. Strooi de amandelen over de salade.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Lauwwarme spinaziesalade met mosterddressing
bijgerecht
null personen
275 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Pers de sinaasappel uit. Kook het sap in een wok tot de helft in. Klop er de mosterd en olie door en breng op smaak met peper en zout.
Schep er de spinazie door en verwarm alles 1 min. Doe de iets geslonken spinazie met de dressing over in een schaal.
Rooster de amandelen in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Laat iets afkoelen en hak grof. Strooi de amandelen over de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 medium handsinaasappel
2 el Zaanse mosterd
6 el olijfolie extra vierge
300 g verse spinazie
25 g ongebrande amandelen