Snijd de broccoli in roosjes. Schil de stronk en snijd in blokjes. Kook in 3-4 min. beetgaar. Verwarm de olie in de wok en roer de kerriepoeder en chilipoeder erdoor. Snijd de ui in partjes en roerbak in 2-3 min. Giet de broccoli af en schep door de ui. Roerbak nog 2 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Gerelateerde recepten
Broccoli met kerrie uit de wok

bijgerecht
4 personen
140 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de broccoli in roosjes. Schil de stronk en snijd in blokjes. Kook in 3-4 min. beetgaar. Verwarm de olie in de wok en roer de kerriepoeder en chilipoeder erdoor. Snijd de ui in partjes en roerbak in 2-3 min. Giet de broccoli af en schep door de ui. Roerbak nog 2 min. en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
600 g broccoli
3 el traditionele olijfolie
½ el kerriepoeder
1 mespunt chilipoeder
2 uien
Dit heb je nodig
wok