Spinazielasagne met geitenkaas
Lasagne veel werk? Welnee! Met deze ben je een kwartier bezig, de oven doet de rest.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de ovenschaal in.
Snijd de champignons in vieren en snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons en ui 5 min. Pers de laatste minuut de knoflook erboven. Schep de spinazie bij de champignons en laat al roerend ontdooien. Breng op smaak met peper en zout.
Leg lasagnebladen in de ovenschaal, verdeel er een 1/4 van de spinazie over en strooi er 1/4 van geitenkaas over. Herhaal nog 3 keer. Schuif de lasagne in de oven en bak in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
Spinazielasagne met geitenkaas
Lasagne veel werk? Welnee! Met deze ben je een kwartier bezig, de oven doet de rest.
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de ovenschaal in.
Snijd de champignons in vieren en snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons en ui 5 min. Pers de laatste minuut de knoflook erboven. Schep de spinazie bij de champignons en laat al roerend ontdooien. Breng op smaak met peper en zout.
Leg lasagnebladen in de ovenschaal, verdeel er een 1/4 van de spinazie over en strooi er 1/4 van geitenkaas over. Herhaal nog 3 keer. Schuif de lasagne in de oven en bak in ca. 30 min. goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g champignons
1 ui
1 teen knoflook
2 el traditionele olijfolie
900 g diepvries spinazie à la crème
300 g gemalen geitenkaas
250 g verse lasagnebladen
Dit heb je nodig
ovenschaal (ca. 1.5 liter)