Specerijenrub
Aan de slag
Meng in een schaaltje 2 tenen geperste knoflook met 2 tl gemalen komijn, 2 tl gemalen koriander, 1 tl gemberpoeder, 1/2 tl kaneel en 2 el olijfolie. Wrijf vlees of vis met het specerijenmengsel in en laat minimaal 30 minuten intrekken.
Specerijenrub
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005874_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null porties
275 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Meng in een schaaltje 2 tenen geperste knoflook met 2 tl gemalen komijn, 2 tl gemalen koriander, 1 tl gemberpoeder, 1/2 tl kaneel en 2 el olijfolie. Wrijf vlees of vis met het specerijenmengsel in en laat minimaal 30 minuten intrekken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 tenen knoflook
2 theelepels gemalen komijn (djinten)
2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gemberpoeder (djahé)
½ theelepel kaneel
2 eetlepels olijfolie