Tomaten-geitenkaassalade
Aan de slag
Snijd de tomaten en de geitenkaas in plakjes en verdeel ze om en om op een groot bord. Meenemen: dek af met vershoudfolie. Verdeel er ter plekke de basilicumblaadjes over en besprenkel naar smaak met de olijfolie. Lekker met ciabattabrood.
algemeenWilt u toch liever een klassieke salade caprese? Vervang de geitenkaas dan door een paar plakken mozzarella. AH heeft kleine flesjes olijfolie extra vierge van 250 ml. Dat is
handig meenemen!
Tomaten-geitenkaassalade
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_005861_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
150 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaten en de geitenkaas in plakjes en verdeel ze om en om op een groot bord. Meenemen: dek af met vershoudfolie. Verdeel er ter plekke de basilicumblaadjes over en besprenkel naar smaak met de olijfolie. Lekker met ciabattabrood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)3 trostomaten
150 g geitenkaas
1 bakje verse basilicum
0 olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
vershoudfolie