Tartaartje met romige tuinerwtenpasta

640 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de tartaartjes dun met olie en bestrooi ze met peper en zout.

  2. Verhit een grillpan en bak de tartaartjes in 5 min. aan weerszijden bruin, ze mogen vanbinnen nog rosé zijn.

  3. Giet de pasta af en houd 2 soeplepels kookvocht apart. Verwarm in dezelfde pan het kookvocht met de tuinerwten en de crème fraîche tot de erwten frisgroen zien. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Schep de pasta door de tuinerwtensaus, serveer met de gegrilde tartaartjes en strooi de blokjes tomaat erover.

Tartaartje met romige tuinerwtenpasta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig