Roerbak in een wok, zonder vet, het gehakt met de gesnipperde ui rul en bruin in 10 minuten. Voeg de paprika, de passata en de uitgelekte sperziebonen toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
Maak de tacoschelpen warm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tacoschelpen aan tafel met een pluk gemengde ijsbergsla en een schep van de bonen-gehaktsaus.
Gerelateerde recepten
Taco's met bonen gehaktsaus

hoofdgerecht
4 personen
400 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Roerbak in een wok, zonder vet, het gehakt met de gesnipperde ui rul en bruin in 10 minuten. Voeg de paprika, de passata en de uitgelekte sperziebonen toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
Maak de tacoschelpen warm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de tacoschelpen aan tafel met een pluk gemengde ijsbergsla en een schep van de bonen-gehaktsaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g gehakt
2 uien
1 rode paprika
1 pak gezeefde tomaten
2 potten gebroken, fijne sperziebonen
1 pakje tacoschelpen
1 zak gemengde ijsbergsla