Verwijder de buitenste stugge bladeren van de stengel citroengras. Hak het zachte binnenste fijn. Meng de sereh met de rest van de ingrediënten in een schaal.
Marinade voor ca. 500 g vlees of vis.
Kokosmarinade
10 min. bereiden
7 ingrediënten
- algemeenKip, varkensvlees, witvis of garnalen: alles wordt even lekker met deze romige Thaise marinade. Geweldig om satés in te marineren.
Kokosmarinade

bijgerecht
1 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de buitenste stugge bladeren van de stengel citroengras. Hak het zachte binnenste fijn. Meng de sereh met de rest van de ingrediënten in een schaal.
Marinade voor ca. 500 g vlees of vis.
algemeen:Kip, varkensvlees, witvis of garnalen: alles wordt even lekker met deze romige Thaise marinade. Geweldig om satés in te marineren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 stengel sereh
75 ml kokosmelk
1 limoen
1 rode peper
2 eetlepels Thaise vissaus
2 sjalotten
2 tenen knoflook