Breek de chocolade in 4 repen. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing (anders breken ze bij het oprollen) en leg op elke pannenkoek een chocoladereep. Vouw de zijkanten van de pannenkoek over de chocolade en rol de pannenkoek om de chocolade op. Bestrijk elke pannenkoek dun met olie. Bewaar de pannenkoeken afgedekt in de koelkast.
Leg de pannenkoeken op een ingevet rooster boven nasmeulend vuur en verwarm ze 3-4 minuten tot de chocolade is gesmolten. Leg de pannenkoeken op vier borden. Schep een bol ijs ernaast en verdeel de frambozen erover.
- algemeenVul voor een hartig dessert de pannenkoek met een plak belegen kaas of brie en druppel er wat honing, appelstroop of sinaasappelmarmelade over.
Gerelateerde recepten
Chocoladepannenkoek met frambozen

nagerecht
4 personen
440 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Breek de chocolade in 4 repen. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing (anders breken ze bij het oprollen) en leg op elke pannenkoek een chocoladereep. Vouw de zijkanten van de pannenkoek over de chocolade en rol de pannenkoek om de chocolade op. Bestrijk elke pannenkoek dun met olie. Bewaar de pannenkoeken afgedekt in de koelkast.
Leg de pannenkoeken op een ingevet rooster boven nasmeulend vuur en verwarm ze 3-4 minuten tot de chocolade is gesmolten. Leg de pannenkoeken op vier borden. Schep een bol ijs ernaast en verdeel de frambozen erover.
algemeen:Vul voor een hartig dessert de pannenkoek met een plak belegen kaas of brie en druppel er wat honing, appelstroop of sinaasappelmarmelade over.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
100 g melkchocolade
4 pannenkoeken naturel
0 zonnebloemolie
4 bollen slagroomijs
150 g frambozen
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
barbecue