Schil de bieten dun en snijd ze in blokjes van 1 cm. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Meng in een schaal de bieten met de bleekselderij, bosui, zure room en kappertjes. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Dek de schaal af en bewaar de salsa in de koelkast.
Bietensalsa met kappertjes
10 min. bereiden
6 ingrediënten
- algemeenMaak deze salsa bij voorkeur enkele uren van tevoren, zodat alle smaken goed kunnen intrekken.
Gerelateerde recepten
Bietensalsa met kappertjes

bijgerecht
1 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil de bieten dun en snijd ze in blokjes van 1 cm. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes. Meng in een schaal de bieten met de bleekselderij, bosui, zure room en kappertjes. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Dek de schaal af en bewaar de salsa in de koelkast.
algemeen:Maak deze salsa bij voorkeur enkele uren van tevoren, zodat alle smaken goed kunnen intrekken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
500 g gekookte bieten
3 stengels bleekselderij
3 bosuitjes
125 ml zure room
1 eetlepel kappertjes
½ citroen