Forel met kruidenvulling

190 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. In kommetje boter romig roeren. Citroensap, knoflook, koriander, basilicum en naar smaak chilipoeder en zout door boter kloppen. Boter in 4 porties verdelen. Buikholte van vissen met boter vullen en boter gelijkmatig verdelen. Stukje aluminiumfolie (ca. 10 x 5 cm) om opening buikholte vouwen. Vissen eventueel tot gebruik in koelkast bewaren.

  2. Vissen met olie bestrijken en tussen visklem leggen. Vissen aan elke kant 8 à 10 min. grillen. Lekker met krielaardappelen en gemengde groene salade.

  • algemeenHet aluminiumfolie zorgt ervoor dat de boter in de vis blijft. Zo wordt het visvlees lekker sappig en neemt het de smaak van de kruiden goed op.
  • Vis grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:52 min.

Forel met kruidenvulling

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig