Mixed visgrill
Aan de slag
In kom jakobsmosselen, tonijn, zalm, garnalen met zout, peper en citroensap vermengen en 5 à 10 min. marineren.
Alles laten uitlekken en jakobsmosselen, tonijn, zalm en garnalen op pennen steken. Spiesen royaal met olie bestrijken en op goed ingevet rooster aan elke kant 3 à 4 min. grillen. Lekker met salsa verde (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek), groene salade en stokbrood of Franse frietjes.
Mixed visgrill
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_058533_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
290 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
In kom jakobsmosselen, tonijn, zalm, garnalen met zout, peper en citroensap vermengen en 5 à 10 min. marineren.
Alles laten uitlekken en jakobsmosselen, tonijn, zalm en garnalen op pennen steken. Spiesen royaal met olie bestrijken en op goed ingevet rooster aan elke kant 3 à 4 min. grillen. Lekker met salsa verde (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek), groene salade en stokbrood of Franse frietjes.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 jakobsmosselen
2 tonijnsteaks
200 g zalmhaasjes
8 reuze scampi's
1½ citroen
2 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
Dit heb je nodig
metalen spiesen
barbecue