Krielaardappels in ruim water met zout in ca. 10 min. bijna gaar koken. Krielaardappels in vergiet laten uitlekken. In kom olie, knoflook en rozemarijn door elkaar mengen en nog warme aardappels erdoor scheppen. Tot gebruik bewaren.
Krielaardappels in goed ingevette grillmand scheppen en op barbecue in ca. 10 min. goudbruin grillen. Mand regelmatig schudden, zodat aardappels rondom gelijkmatig bruin worden. Aardappels in schaal scheppen en met zeezout bestrooien.
- algemeenMisschien wel het makkelijkste en lekkerste groentegerecht. Krielaardappels in de grillmand 'wokken' boven de barbecue. Geen grillmand? Steek de krieltjes op stokjes, bestrijk ze met olie en zo op de grill.
Gegrilde krielaardappels

bijgerecht
4 personen
150 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Krielaardappels in ruim water met zout in ca. 10 min. bijna gaar koken. Krielaardappels in vergiet laten uitlekken. In kom olie, knoflook en rozemarijn door elkaar mengen en nog warme aardappels erdoor scheppen. Tot gebruik bewaren.
Krielaardappels in goed ingevette grillmand scheppen en op barbecue in ca. 10 min. goudbruin grillen. Mand regelmatig schudden, zodat aardappels rondom gelijkmatig bruin worden. Aardappels in schaal scheppen en met zeezout bestrooien.
algemeen:Misschien wel het makkelijkste en lekkerste groentegerecht. Krielaardappels in de grillmand 'wokken' boven de barbecue. Geen grillmand? Steek de krieltjes op stokjes, bestrijk ze met olie en zo op de grill.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g krielaardappeltjes in de schil
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook
3 eetlepels rozemarijn
0 zeezout
Dit heb je nodig
grillmand
barbecue