Gegrilde krielaardappels

150 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Krielaardappels in ruim water met zout in ca. 10 min. bijna gaar koken. Krielaardappels in vergiet laten uitlekken. In kom olie, knoflook en rozemarijn door elkaar mengen en nog warme aardappels erdoor scheppen. Tot gebruik bewaren.

  2. Krielaardappels in goed ingevette grillmand scheppen en op barbecue in ca. 10 min. goudbruin grillen. Mand regelmatig schudden, zodat aardappels rondom gelijkmatig bruin worden. Aardappels in schaal scheppen en met zeezout bestrooien.

  • algemeenMisschien wel het makkelijkste en lekkerste groentegerecht. Krielaardappels in de grillmand 'wokken' boven de barbecue. Geen grillmand? Steek de krieltjes op stokjes, bestrijk ze met olie en zo op de grill.

Gegrilde krielaardappels

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig