Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
10 min. bereiden / 12 uur wachten
7 ingrediënten
Aan de slag
In pannetje alle ingrediënten aan de kook brengen. Marinade in lage schaal schenken en laten afkoelen. 500 g vlees of wild door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 12 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of wild af en toe keren. Vlees laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
Rode-wijnmarinade voor rundvlees of wild
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_045899_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
10 min. bereiden
720 min. wachten
Aan de slag
In pannetje alle ingrediënten aan de kook brengen. Marinade in lage schaal schenken en laten afkoelen. 500 g vlees of wild door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 12 uur en maximaal 1 dag marineren. Vlees of wild af en toe keren. Vlees laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)100 ml rode wijn
2 eetlepels rode port
1 eetlepel rode-wijnazijn
1 theelepel suiker
1 laurierblaadje
2 theelepels gedroogde tijm
2 teentjes knoflook