Spaghetti met kip, tomaat en paprika
bewaar
bewaar

Spaghetti met kip, tomaat en paprika

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes. Halveer de paprika in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip en paprika 5 min. op hoog vuur. Voeg de saus toe en laat het mengsel met de deksel op de pan op middelhoog vuur 5 min. stoven.

Halveer ondertussen de cherrytomaten. Voeg toe aan het mengsel en stoof 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng met de spaghetti en rasp de Parmezaanse kaas erover. Serveer direct.

combinatietipLekker met vers basilicum.

Aardappelen en pasta koken

Instructievideo - 02:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met kip, tomaat en paprika

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig