Rode curry-kipspiesjes met rijst en salade

745 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de steelaanzet van de haricots verts en kook ze 4 min., spoel af onder koud water en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwijder het buitenste blad van het citroengras en snijd de stengels fijn, meng met de currypasta. Schep de kip erdoor en rijg de stukjes aan 3 satéstokjes. Bewaar afgedekt in de koelkast.

  2. Meng het citroensap met de sojasaus en de olie tot een dressing. Halveer de radijsjes en meng ze met de haricots verts, ui en dressing. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gril de spiesjes 8 min. in een hete grillpan. Rooster het sesamzaad in een pan met antiaanbaklaag in 2 min. goudbruin. Strooi tot slot de sezamzaad over de kip, de rijst en de salade.

Rode curry-kipspiesjes met rijst en salade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig