Rasp de gele schil van 1 helft van de citroen. Snijd de muntblaadjes in dunne reepjes. Kook de aardappelen in water met zout in 25 min. gaar. Kook ondertussen in een andere pan de tuinerwten in 5 min. beetgaar. Giet de aardappelen af en voeg de crème fraîche toe. Stamp met een pureestamper tot een puree. Schep de tuinerwten, het citroenrasp en de munt erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Gerelateerde recepten
Aardappel-tuinerwtenpuree

bijgerecht
4 personen
260 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil van 1 helft van de citroen. Snijd de muntblaadjes in dunne reepjes. Kook de aardappelen in water met zout in 25 min. gaar. Kook ondertussen in een andere pan de tuinerwten in 5 min. beetgaar. Giet de aardappelen af en voeg de crème fraîche toe. Stamp met een pureestamper tot een puree. Schep de tuinerwten, het citroenrasp en de munt erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 citroen
½ bakje verse munt
500 g kruimige aardappelen
½ pak tuinerwten
1 beker crème fraîche
Dit heb je nodig
pureestamper