Breng een pan water met wat zout aan de kook en kook de aardappelblokjes in 10 minuten gaar. Kook de laatste 5 minuten de tuinerwten mee. Verhit ondertussen de kormasaus in een pan. Voeg de vis toe en laat met de deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar worden. Voeg wat water toe als het te droog wordt. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de aubergine in 8 minuten bruin en gaar. Bestrooi met de garam masala. Schep het aardappel-tuinerwtenmengsel op 4 borden. Serveer met de vis en de aubergine. Lekker met naanbrood.
Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus
- algemeenU kunt de garam masala eventueel vervangen door 1 mespunt gemalen komijn en 1 mespunt gemalen koriander.
Gerelateerde recepten
Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus

hoofdgerecht
4 personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een pan water met wat zout aan de kook en kook de aardappelblokjes in 10 minuten gaar. Kook de laatste 5 minuten de tuinerwten mee. Verhit ondertussen de kormasaus in een pan. Voeg de vis toe en laat met de deksel op de pan in 10 minuten zachtjes gaar worden. Voeg wat water toe als het te droog wordt. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de aubergine in 8 minuten bruin en gaar. Bestrooi met de garam masala. Schep het aardappel-tuinerwtenmengsel op 4 borden. Serveer met de vis en de aubergine. Lekker met naanbrood.
algemeen:U kunt de garam masala eventueel vervangen door 1 mespunt gemalen komijn en 1 mespunt gemalen koriander.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak aardappels
1 pak tuinerwten
½ pot korma saus
400 g tilapiafilet
2 el zonnebloemolie
1 aubergine
½ tl garam masala