Verhit 2 el zonnebloemolie in een wok. Roerbak op hoog vuur 3 in schuine stukjes gesneden bosuitjes, 1 in dunne plakjes gesneden teen knoflook, 2 cm verse gember (geschild en fijngesneden) en 1 stronk grof gesneden paksoi 1 minuut. Draai het vuur laag en laat nog 2 minuten smoren. Lekker bij Varkenshaas met 5 spices (recept zie ah.nl/recepten).
Gerelateerde recepten
Paksoi met gember

bijgerecht
4 personen
95 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 2 el zonnebloemolie in een wok. Roerbak op hoog vuur 3 in schuine stukjes gesneden bosuitjes, 1 in dunne plakjes gesneden teen knoflook, 2 cm verse gember (geschild en fijngesneden) en 1 stronk grof gesneden paksoi 1 minuut. Draai het vuur laag en laat nog 2 minuten smoren. Lekker bij Varkenshaas met 5 spices (recept zie ah.nl/recepten).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels zonnebloemolie
3 bosuitjes
1 teen knoflook
2 cm verse gember
1 stronk paksoi