Gewokte spruitjes met pecannoten
Aan de slag
Kook de spruiten in weinig water met zout in 5 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verhit de olie in een wok. Bak de spruiten al omscheppend in 3-4 min. knapperig. Zet het vuur laag en voeg de gembersiroop en de pecannoten toe. Roerbak de spruiten nog 1 min. en breng op smaak met (chili)peper en zout.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Gewokte spruitjes met pecannoten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006241_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
210 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spruiten in weinig water met zout in 5 min. beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
Verhit de olie in een wok. Bak de spruiten al omscheppend in 3-4 min. knapperig. Zet het vuur laag en voeg de gembersiroop en de pecannoten toe. Roerbak de spruiten nog 1 min. en breng op smaak met (chili)peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)500 g spruitjes
2 el zonnebloemolie
3 el gembersiroop
50 g pecannoten