Kook 300 g spaghetti all'uovo beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af maar bewaar wat van het kookvocht. Schep de boter in kleine blokjes, de geraspte Parmezaanse kaas en 4 el kookvocht door de spaghetti. Breng op smaak met (versgemalen) zwarte peper.
Gerelateerde recepten
Spaghetti met boter en parmezaan

hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook 300 g spaghetti all'uovo beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af maar bewaar wat van het kookvocht. Schep de boter in kleine blokjes, de geraspte Parmezaanse kaas en 4 el kookvocht door de spaghetti. Breng op smaak met (versgemalen) zwarte peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
75 g boter
75 g Parmezaanse kaas