Snijd de dille fijn en snijd de korstjes van het brood. Besmeer het brood met de roomkaas en leg de sneetjes op een stukje vershoudfolie. Bestrooi met peper. Beleg met de zalm en bestrooi met de dille.
Rol het brood stevig op in het vershoudfolie. Draai de uiteinden van de rolletjes dicht als een toffee en leg ze minimaal 1 uur in de koelkast. Pak ze uit en snijd ze schuin doormidden. Bon appétit!
Zalmrolls
Supersnelle zalmrolls voor de brunch of een high tea. Minimale moeite, maximaal effect!
- bewaartipJe kunt de sandwichrolls ‘s ochtends al maken. Bewaar ze tot gebruik in de vershoudfolie in de koelkast en pak ze vlak voor het serveren uit.
Zalmrolls
Instructievideo - 01:43 min.
Gerelateerde recepten
Zalmrolls
Supersnelle zalmrolls voor de brunch of een high tea. Minimale moeite, maximaal effect!

8 porties
125 kcal
20 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Snijd de dille fijn en snijd de korstjes van het brood. Besmeer het brood met de roomkaas en leg de sneetjes op een stukje vershoudfolie. Bestrooi met peper. Beleg met de zalm en bestrooi met de dille.
Rol het brood stevig op in het vershoudfolie. Draai de uiteinden van de rolletjes dicht als een toffee en leg ze minimaal 1 uur in de koelkast. Pak ze uit en snijd ze schuin doormidden. Bon appétit!
bewaartip:Je kunt de sandwichrolls ‘s ochtends al maken. Bewaar ze tot gebruik in de vershoudfolie in de koelkast en pak ze vlak voor het serveren uit.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
8 g verse dille
4 sneetjes wit casinobrood
185 g roomkaas naturel
100 g gerookte zalmfilet