Snijd de uien in partjes en courgettes en knoflook in plakjes. Snijd de kaas in blokjes en het groen van de peterselie fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de minikrieltjes 10 min. Voeg de uien en de courgettes toe en roerbak 6 min. tot de courgette beetgaar is. Roer de knoflook erdoor en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Roer van het vuur af de blokjes kaas en de peterselie erdoor. Serveer direct.
Gerelateerde recepten
Aardappel-courgettepannetje met Franse kaas

hoofdgerecht
4 personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in partjes en courgettes en knoflook in plakjes. Snijd de kaas in blokjes en het groen van de peterselie fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de minikrieltjes 10 min. Voeg de uien en de courgettes toe en roerbak 6 min. tot de courgette beetgaar is. Roer de knoflook erdoor en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout. Roer van het vuur af de blokjes kaas en de peterselie erdoor. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
2 courgette
1 teen knoflook
370 g Port Salut roodkorstkaas 50+
3 takjes verse peterselie
2 el traditionele olijfolie
800 g barbecue minikrieltjes