Pasta met rivierkreeftjes

Pittige spaghetti met lekker veel kruiden en smaakmakers.

575 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder ondertussen de zaadlijsten van 1 rode peper en snijd de peper in dunne plakjes. Rasp de citroen en pers uit. Vang het sap op.

  2. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook met peper 3 min. Voeg het sap en het rasp van 1 schoongeboende citroen en 2 bakjes rivierkreeftjes toe. Warm 1 min. mee.

  3. Snijd intussen de basilicum fijn. Meng de saus met de rivierkreeftjes door de spaghetti. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met 1 bakje fijngesneden basilicum.

Pasta met rivierkreeftjes

Pittige spaghetti met lekker veel kruiden en smaakmakers.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig