Snijd de tomaten in kleine stukjes. Pluk de blaadjes van de peterselie en snijd fijn. Meng met de tomaat. Snijd de bosui in dunne ringen en voeg toe.
Meng de rodewijnazijn en de olie met het tomatenmengsel. Breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de braai/barbecue.
- algemeenU kunt de tomatenrelish enkele uren van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt op kamertemperatuur. Als u de relish in de koelkast bewaart, verliest de tomaat zijn frisse smaak.
Snijden
Instructievideo - 02:22 min.
Gerelateerde recepten
Snelle tomatenrelish

bijgerecht
4 personen
120 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tomaten in kleine stukjes. Pluk de blaadjes van de peterselie en snijd fijn. Meng met de tomaat. Snijd de bosui in dunne ringen en voeg toe.
Meng de rodewijnazijn en de olie met het tomatenmengsel. Breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de braai/barbecue.
algemeen:U kunt de tomatenrelish enkele uren van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt op kamertemperatuur. Als u de relish in de koelkast bewaart, verliest de tomaat zijn frisse smaak.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bakje Tasty Tom tomaten
1 bakje platte peterselie
1 zakje bosui
3 el rodewijnazijn
3 el olijfolie extra vierge