Coupe rood-wit-blauw

Je mag trots zijn op dit toetje - en niet alleen op Koningsdag.

150 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pers de sinaasappel uit. Breng in een steelpan de frambozen, 2 el sinaasappelsap en 1/2 el kristalsuiker aan de kook. Laat 2 min. koken. Neem van het vuur en laat in 15 min. afkoelen tot het frambozenmengsel lauw is.

  2. Verdeel de blauwe bessen over 6 glazen. Klop de slagroom met de rest van de kristalsuiker en de vanillesuiker stijf. Spatel de slagroom door de kwark. Verdeel de roomkwark over de glazen. Schep de lauwe frambozen erover.

Coupe rood-wit-blauw

Je mag trots zijn op dit toetje - en niet alleen op Koningsdag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig