Week de houten satéspiesen 30 min. in water. Steek de barbecue aan.
Halveer de braadworsten. Snijd de rode ui in 8 parten, de chorizo in 8 stukken (per 4 personen) en de courgette in halve plakken. Rijg om en om aan de spiesen. Bestrijk met de olie en gril in ca. 12 min. gaar op de barbecue, keer regelmatig.
Worst-uispiesjes met courgette
Een spiesje of worstje van de bbq is altijd lekker. Dus maak er meteen een combi van, waarom niet?
- resttipSnijd de rest van de courgette in plakken en gril die of verwerk ze in een salade.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Worst-uispiesjes
Instructievideo - 00:42 min.
Gerelateerde recepten
Worst-uispiesjes met courgette
Een spiesje of worstje van de bbq is altijd lekker. Dus maak er meteen een combi van, waarom niet?

bijgerecht
4 personen
290 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Week de houten satéspiesen 30 min. in water. Steek de barbecue aan.
Halveer de braadworsten. Snijd de rode ui in 8 parten, de chorizo in 8 stukken (per 4 personen) en de courgette in halve plakken. Rijg om en om aan de spiesen. Bestrijk met de olie en gril in ca. 12 min. gaar op de barbecue, keer regelmatig.
resttip:Snijd de rest van de courgette in plakken en gril die of verwerk ze in een salade.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 Catalaanse braadworsten
1 rode ui
100 g AH Excellent chorizo
½ courgette
1 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
satéprikker 20 cm
barbecue