Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Breng een pan water aan de kook en kook de peultjes 3 min. Neem ze met een schuimspaan uit de pan. Voeg de tuinerwten aan het kookvocht toe en kook 5 min. Laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie in een wok en roerbak de aardappelen en de uien 10 min. Voeg na 7 min. de peultjes en de tuinerwten toe. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de geitenkaas en voeg toe. Serveer direct.
- algemeenVoeg voor een frisse smaak het fijngeknipte blad van 2 takjes munt toe.
Gerelateerde recepten
Zomerse peultjes met geitenkaas

hoofdgerecht
4 personen
450 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardappelen in vieren en kook ze 15 min. Breng een pan water aan de kook en kook de peultjes 3 min. Neem ze met een schuimspaan uit de pan. Voeg de tuinerwten aan het kookvocht toe en kook 5 min. Laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie in een wok en roerbak de aardappelen en de uien 10 min. Voeg na 7 min. de peultjes en de tuinerwten toe. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de geitenkaas en voeg toe. Serveer direct.
algemeen:Voeg voor een frisse smaak het fijngeknipte blad van 2 takjes munt toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kg vastkokende aardappelen
1 schaaltje peultjes
1 pak tuinerwten
2 el olijfolie
2 rode uien
2 x 100 g geitenkaas