Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op matig vuur met de deksel op de pan in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Snijd ze in plakken.
Meng de bosui, de mayonaise en de piccalilly. Snijd de broodjes open en bestrijk met de piccalilly-mayonaise. Verdeel de veldsla en de plakken gehakt erover.
- algemeenU kunt de broodjes maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
- algemeenU kunt de gehaktballen ook vervangen door plakken gebraden gehakt.
Gerelateerde recepten
Broodje bal & piccalilly-mayo

4 personen
365 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op matig vuur met de deksel op de pan in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Snijd ze in plakken.
Meng de bosui, de mayonaise en de piccalilly. Snijd de broodjes open en bestrijk met de piccalilly-mayonaise. Verdeel de veldsla en de plakken gehakt erover.
algemeen:U kunt de broodjes maximaal 2 uur van tevoren maken. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel.
algemeen:U kunt de gehaktballen ook vervangen door plakken gebraden gehakt.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
20 g boter
2 grootmoedersgehaktballen
1 bosuitje
1 el mayonaise
2 el piccalilly
4 melkbroodjes
½ zak veldsla