Gevulde courgette
Lekker met aardappelpuree en rauwkostsalade.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een koekenpan en bak het rundergehakt in 5 min. rul en bruin. Haal de steel en onderkant van de courgette en verwijder de zaadlijst. Snijd iedere courgette in 4 gelijke stukken.
Ris de blaadjes van de tijm. Meng de witte kaas met de tijm en het gehakt. Breng op smaak met peper en zout. Vul de courgette met het mengsel. Vet de ovenschaal in en zet de courgette in de ingevette ovenschaal en zet 15 min. in de oven.
Gevulde courgette
Lekker met aardappelpuree en rauwkostsalade.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006645_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de boter in een koekenpan en bak het rundergehakt in 5 min. rul en bruin. Haal de steel en onderkant van de courgette en verwijder de zaadlijst. Snijd iedere courgette in 4 gelijke stukken.
Ris de blaadjes van de tijm. Meng de witte kaas met de tijm en het gehakt. Breng op smaak met peper en zout. Vul de courgette met het mengsel. Vet de ovenschaal in en zet de courgette in de ingevette ovenschaal en zet 15 min. in de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)20 g ongezouten roomboter
300 g rundergehakt
3 courgettes
4 takjes verse tijm
150 g witte kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)