Mediterrane pastasalade met kip

Heel makkelijk te maken, deze pastasalade. Bijna alles is al voorgesneden!

640 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel onder stromend water koud.

  2. Verhit ⅔ van de olijfolie in een wok en bak de kipfiletreepjes in 3-4 min. al omscheppend goudbruin. Snijd de ui in partjes. Voeg de ui en de wokgroente aan de kip toe en bak al omscheppend in 4-6 min. knapperig gaar. Schep de kip met de groenten in een wijde lage schaal en laat snel afkoelen.

  3. Schep de kip met de groenten en de kaasblokjes door de pasta. Voeg de rest van de olie en azijn toe. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de pastasalade over de borden en bestrooi met de pijnboompitten.

  • variatietipPenne zijn ideaal voor een pastasalade. Ook schelpjes en farfalle zijn heel geschikt.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Mediterrane pastasalade met kip

Heel makkelijk te maken, deze pastasalade. Bijna alles is al voorgesneden!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig