Bonenschotel met avocado

Vegetarische versie van chili con carne. Lekker met knapperige tortillachips.

435 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de uien. Snijd de knoflook fijn en de paprika's in stukjes. Laat de kidneybonen uitlekken.

  2. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de uien en knoflook 3 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg het fijngehakt toe en bak 2 min. mee. Voeg de kidneybonen, kruidenmix en water toe en laat afgedekt 8 min. zachtjes sudderen.

  3. Roer af en toe. Schil ondertussen de avocado en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verdeel het bonenmengsel over de borden. Verdeel de avocado erover. Serveer direct.

  • combinatietipLekker met tortillachips.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Bonenschotel met avocado

Vegetarische versie van chili con carne. Lekker met knapperige tortillachips.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig