Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng een laagje water aan de kook. Voeg de tuinbonen toe. Kook 3 min. en giet af.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de uien 5 min. Voeg de mix voor pasta carbonara en de melk toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de tuinbonen en de ham toe en kook 2-3 min. zachtjes door. Voeg op het laatst de cherrytomaten toe en breng op smaak met peper. Verdeel de penne over 4 diepe borden en schep de carbonarasaus erop.
Gerelateerde recepten
Pasta carbonara met tuinbonen en ham

hoofdgerecht
4 personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng een laagje water aan de kook. Voeg de tuinbonen toe. Kook 3 min. en giet af.
Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de uien 5 min. Voeg de mix voor pasta carbonara en de melk toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de tuinbonen en de ham toe en kook 2-3 min. zachtjes door. Voeg op het laatst de cherrytomaten toe en breng op smaak met peper. Verdeel de penne over 4 diepe borden en schep de carbonarasaus erop.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g penne rigate
2 pakken tuinbonen
1 el olie
2 uien
1 pakje mix voor pasta carbonara
500 ml melk
2 pakjes schouderham
1 bakje cherry tomaten