Mediterraan stokje met kaas

420 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 10 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid de ribbelpartjes in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Rijg ondertussen het vlees aan de 8 satéstokjes en bestrooi de spiesjes met peper en zout. Verhit de olie in een hapjespan en bak de spiesjes 4 min. Neem uit de pan.

  3. Fruit in hetzelfde bakvet de uiringen 6 min. tot ze lichtbruin zijn. Roer de tomatenpuree erdoor en bak nog 1 min. Voeg 150 ml water, de oregano en peper en zout naar smaak toe. Breng aan de kook.

  4. Draai het vuur laag. Leg de spiesjes tussen de uien en stoof het vlees met de deksel op de pan in 10 min. gaar.

  5. Leg de spiesjes op 4 borden. Serveer met de ribbelpartjes en de komkommer. Verkruimel de kaas erover. Lekker met gekookt witlof.

Mediterraan stokje met kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig