Bleekselderij-komkommersalade
Een makkelijke zomerse salade als bijgerecht: deze bleekselderijsalade krijgt wat extra's door komkommer, witte kaas en dille.
Aan de slag
Maak in een schaal een vinaigrette van de mosterd, azijn en olie. Snijd de dille fijn, voeg toe en snijd de bleekselderij in stukjes. Snijd de komkommer in halve plakjes. Voeg alles toe aan de vinaigrette en meng goed.
Verkruimel de kaas en strooi over de salade. Breng op smaak met peper en zout.
Vinaigrette maken
Instructievideo - 00:34 min.
Bleekselderij-komkommersalade
Een makkelijke zomerse salade als bijgerecht: deze bleekselderijsalade krijgt wat extra's door komkommer, witte kaas en dille.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_006761_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
295 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maak in een schaal een vinaigrette van de mosterd, azijn en olie. Snijd de dille fijn, voeg toe en snijd de bleekselderij in stukjes. Snijd de komkommer in halve plakjes. Voeg alles toe aan de vinaigrette en meng goed.
Verkruimel de kaas en strooi over de salade. Breng op smaak met peper en zout.
variatietip:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 tl Franse mosterd
3 el witte wijnazijn
4 el olijfolie extra vierge
8 g verse dille
1 struik bleekselderij
1 komkommer
200 g witte kaasblokjes